AWE-gezinsquiz: 17 november

Op vrijdagavond 17 november organiseren we onze allereerste gezinsquiz. Deze activiteit is bedoeld voor alle AWE-leden en hun gezin (broers, zussen, mama, papa, …). We zouden graag willen vragen om aanwezig te zijn om 19u in de judozaal/sporthal van Eternit aan de piste. De bedoeling is om ten laatste om 19u30 te starten, zodat we ook tijdig kunnen afronden (+-22u). De quiz is volledig gratis.
Omdat we graag rekening houden met de verschillende leeftijden, zullen de ploegen in de quiz telkens bestaan uit twee leeftijdsgroepen. Deze twee leeftijdsgroepen spelen elk een afzonderlijke quiz, maar de punten zullen op het einde wel samengeteld worden voor het eindtotaal:
  • In groep 1 quizzen de +12jarigen tegen elkaar. Ploegen bestaan uit minimum 3 personen en maximum 5 personen. Als je geen ploeg van minimum 3 personen kan vormen, dan kan je uiteraard ook meedoen door aan te sluiten bij een andere ploeg die nog niet met 5 personen is. Via de link onderaan deze mail kan je je inschrijven voor de quiz (al dan niet) met een ploeg.
  • In groep 2 zitten de -12jarigen. Zij doen een doe-quiz. Elk groepje -12 jarigen zal gekoppeld worden aan een ploeg uit groep 1. De groepjes zelf zullen ter plaatse gemaakt worden. -12 jarigen hoeven dus niet vooraf ingeschreven te worden, maar je kan via de inschrijvingslink hieronder wel een aantal doorgeven van -12 jarigen die zullen mee komen. Zo kunnen we een beetje inschatten voor het materiaal met hoeveel we zullen zijn.
Inschrijven kan door op onderstaand link te klikken: