Cross Bornem: een verslagje

Wij kregen van een anonieme reporter met als schuilnaam ‘dls’ onderstaand verslagje over de cross in Bornem.

Stevige vrieskou achtervolgt ons al enkele dagen en dat was deze ochtend niet anders. Ook de Bornemse velden waren bikkelhard door de vorst. Gelukkig was er behalve de koude ook een zalig zonnetje dat ons in de loop van de dag zou opwarmen.
De trainers zetten voor een zeldzame keer de tent zelf op (zonder de wanddoeken, die vakkundig vergeten waren) en verwelkomde de Kapelse en Mechelse atleten om hen naar topprestaties te leiden.

Al onze benamins en pupillen knalden het beste uit hun tengere lijfjes en behaalden mooie resultaten.
Behalve de ondertussen vaste waarden (o.m. Andes, Briek en Fien), waren er ook enkele Kapelse deelnemers, die (voorlopig) minder bekend zijn in het crossmilieu (o.m. Sterre en Rani).

De miniemen waren zoals steeds vrij goed vertegenwoordigd. Jannes en Torre knalden de Bornemse zandberg vlotjes op en bij de meisjes was er -zoals zo vaak- de interne strijd voor beste Kapellenaar tussen Hannelore en Bérénice.

Op dat moment was de middag al aangebroken en werden hier en daar al een aantal mutsen weggestoken. Voor velen brak dan het hoogtepunt van de dag aan; David en Lennert kochten enkele hamburgers, de benji’s, puppie’s & mini’s kregen na enige wachttijd hun welverdiende prijs!

Na de middag waren er nog enkele dappere, oudere lieden die zich nog aan de heuveltjes waagden. Samantha & Korintha bij de cadetten, Bart bij de senioren en Chris & Johan bij de masters. Allemaal kwamen ze aan met getekende gezichten, die ook enige voldoening verraadden!

Dank aan alle Kapelse deelnemers en tot volgende week in Kessel (Lier)!

(dls)