Cross Lier: verslagje

Hieronder kunnen jullie opnieuw een verslagje lezen van onze mysterieuze reporter dls:

We zitten momenteel volop in dé crossdrukte van dit seizoen. Na Bornem vorige week, kregen we deze zondag een moddercross rond het Fort van Kessel.
De trainers waren er als de kippen bij om deze ochtend een plekje in te nemen voor de tent. Uit ervaring weten we dat het soms drummen is de tentzone. Met enige trots hadden we onze tent als allereerste club opgeslagen op de met bladeren bedekte grond.
Achteraf bleek het niet nodig om zo vroeg aanwezig te zijn, aangezien er slechts één ander tentje werd opgezet naast het onze.

Was het omdat het ook WK veldrijden was, of omdat het volgend weekend PK is, of gewoon omdat de meeste crossers eens wilden genieten van hun zondagsrust? Feit is dat er niet zo veel deelnemers waren.

Bij AWE was de hofleverancier andermaal de familie Miseur. Zowel Fien, Briek als Torre liepen een fantastische wedstrijd, zo werd ons toevertrouwd door nonkel Herman.

Sterre kreeg deze week vele familiale aanmoedigingen en liep een mooi resultaat bij de pupillen. Bij de iets ouderen, hadden we enkel nog Samantha en Kato. Samantha knalde door de modder en kwam uitgeput over de finishlijn.
Kato had voor de startnog uitgebreid de tijd om te poseren voor de foto’s en achteraf zou ze dat nog eens mogen doen. Ze sprintte het parcours rond, vroeg in de laatste ronde of ze nu al moest finishen en kwam dan als tweede over de eindmeet. Het mochten nog iets meer rondes zijn voor haar. Een zilveren medaille bij de scholieren, dat we dat nog mogen meemaken!

     

En dan toch ook nog een kleine vermelding voor de dappere senioren, trainers Bart en Joren, en master Chris. Ook zij liepen vlotjes hun wedstrijden uit. Vorige week liep Chris nog vanuit Bornem naar huis, we durven te vermoeden dat hij dat vanuit Kessel niet gewaagd heeft.

Dankjewel aan zij die kwamen lopen! Volgende week gaan we op zoek naar Provinciale Kampioenen!

(dls)