Cross Lebbeke: verslag

Van onze verslaggever (a.i.) M.G. kregen we onderstaand verslagje doorgestuurd:

Ondanks dat het lopende veldloopseizoen 2017 – 2018 op zijn einde loopt en de trainers reeds verzonken zijn in een diepe lenteslaap dromend van parelwitte tropische stranden, besloten een aantal AWE’ers om toch nog deel te nemen aan één of twee veldlopen. De papa’s of mama’s werden opgetrommeld om samen met Nienke, Rani, Warre, Korintha, Samantha, Jannes en Joppe de verplaatsing te maken naar Lebbeke alwaar een selectief parcours hen opwachtte.

We zagen verharde stroken afgewisseld met modderige paadjes, een heuveltje dat door de atleten werd aangeduid als een berg, een labyrint waar gelukkig onze atleten vlot de uitgang vonden en in het bestuur van AC Lebbeke zal er ook wel een timmerman zitten afgaande op de houten constructie die zich op het parcours bevond. De temperatuur was aangenaam warm (9°) maar werd door echte veldlopers als te warm omschreven.

Wij feliciteren onze atleten met hun geleverde prestatie en voor zij die er nog zin in hebben kunnen volgende week in de achtertuin van onze koning nog deelnemen aan de laatste veldloop van dit seizoen.

Nog enkele merkwaardige gebeurtenissen: Warre en Nienke die harder liepen buiten de wedstrijd dan tijdens hun wedstrijd, een spectaculaire val van Rani en champignons worden niet geteeld op een voetbalveld. Wij zagen ook een mooie podiumplaats van Lise Verhelst, atlete bij onze moederclub.

Hamburgerrapport
Wij merkten een uitgebreide catering op. Een dampende soep, goudgele pannekoeken, warme hotdogs maar geen hamburgers. Alzo kon Joppe dan ook niet zijn bemerkingen geven over de ontbrekende hamburgers. Het weze een tip aan het bestuur van AC Lebbeke om volgend jaar toch hamburgers te voorzien.