Cross Mechelen: verslagje

Opnieuw een verslagje van onze anonieme reporter ter plaatse.

Wapenstilstand levert altijd een mooie strijd op in de Mechelse velden. Dankzij de lichte regenval eerder op de dag, viel er ook voor het eerst dit seizoen een spatje modder te bespeuren. Nog niet van die aard dat onze nieuwe truitjes onder de smurrie zaten, maar met wat geluk worden die oranje driehoeken de komende weken wel bedekt met een laagje blubber.
De cross zelf dan; de trainers waren massaal aanwezig – waarvoor dank – en ze hadden dit keer hun handen meer dan vol met alle Mechelse én Kapelse atleten. Waar de opkomst in Bonheiden eerder mager was, zagen we in Mechelen een karrevracht aan eigen lopers. Net als vorige week verwenden Hasse, Andes, Samantha & Kato ons met prachtige prestaties. Daarbovenop kregen we ook nog het betere loopwerk te zien van Fien, Briek, Warre, Senne, Jannes, Hannelore & Bérénice. We zagen meer dan eens een Kapelse loper op het RAM-podium (beste loper van RAM) verschijnen.

Zelfs bij de oudere categorieën kaapten we die medailles vlotjes weg. Trainster Jente, Hedwig & Chris namen allen een gouden medaille mee naar huis. Bij Bart, Hilde en Johan liep er altijd wel eentje net iets sneller.

   

Alle uitslagen vindt u trouwens op de website van RAM. (www.ram-atletiek.be)

 

Hamburgerrapport

Tot slot nog even de introductie van een nieuwe rubriek. Na het grote succes van de kippenburgers in Bonheiden (8/10), voelden wij ons moreel verplicht om bij elke cross de hamburgers te recenseren.
Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de Mechelse burger niet perfect was. De burger op zich was wel smaakvol, maar het broodje was wat aan de wakke kant. Het gebrek aan ajuin en de stevige prijs (3,5€) waren ook minpuntjes.
Eindbalans: 5/10

(dls)