Cross Vilvoorde: verslagje

Onze anonieme reporter was weer ter plaatse en stuurde ons volgend verslag door.

Crossen in Vilvoorde, dat is altijd een beetje de weg zoeken. Of om het met Jente haar woorden te zeggen: “We lopen hier als drie snulletjes rond. Zo geraken we nooit op de cross.” Maar gelukkig sukkelden we toch nog net op tijd het parcours op. En aangekomen bij de tent, werden we meteen verrast door een stevige uitspraak van Marc Geeroms. “Als iedereen hier vandaag loopt zoals ik 20 jaar geleden, dan zit het goed!” We vermoeden dat de vader van Samantha die dag in Vilvoorde won, maar dat hebben we helaas niet kunnen achterhalen op het internet. Alleszins is Marc niet de enige die zijn loopgenen heeft doorgegeven. We zagen fantastische prestaties van Fien en Briek Miseur (met dank aan Dirk Miseur & Ellen Delmotte) en ook een heerlijk debuut van  Tiben Beukelaers (dank aan Marc ‘den Beuk’ Beukelaers & Ilse ‘Lemmens’ Lemmens). En van debuteren gesproken, ook Fien en Seppe Van Buggenhout openden hun crossseizoen prima! Uiteraard zagen we bij de jongere categorieën ook weer de broertjes Hasse en Andes schitteren. Zij lopen keer op keer makkelijk bij de tien besten. Sterk!

Ondertussen was de omloop omgetoverd tot een heerlijk modderbadje. En die modder zorgde voor een stevige schuiver bij één van de juryleden. We hopen dat die beste man er niet te erg aan toe is.
Bij de cadetten dames zagen we de drievuldigheid ‘Bérénice, Hannelore & Samantha’ aan het werk. Bij de heren was er Jannes die onze eer hoog hield. Daarna vlogen nog enkele ervaren rotten over het parcours. Jente, Hilde, Bart en Johan deden exact wat we van hen kunnen verwachten. Puik werk!

Volgende afspraak: 7 januari in Grimbergen.

Hamburgerrapport

In Vilvoorde werden we bediend door echte cultfiguren. Mannen van wie je weet dat ze alles geven voor jouw hamburger. En jawel, de burger was uitstekend!
Het broodje was wat kleiner dan gewoonlijk, maar kwam duidelijk van een ‘echte’ bakker. Dat is toch een stevige meerwaarde. De ajuin was perfect en met tomatenketchup kan je ook weinig verkeerd doen. Prima hamburger met uitstekende bediening. Deze doet dus net iets beter dan de Bonheidense kippenburger!
Eindbalans: 8,5/10.