Heren

Onze trainingsuren zijn dinsdag van 19u30 tot 20u30, donderdag van 19u00 tot 20u00 en zaterdag van 10u00 tot 11u00.

De herengroep bestaat ondertussen uit een vijftiental lopers, waarvan er iedere training toch een tiental van aanwezig zijn. Nieuwkomers zijn uiteraard steeds welkom.

Op dinsdag blijft de herengroep meestal op de piste van S.K.Eternit en traint daar in intervalvorm. Dit betekent dat er kortere afstanden afgelegd worden tegen een sneller tempo. Uiteraard zijn er ook rustmomenten voorzien. Deze training staat steeds onder toezicht van een ervaren trainer.
Op donderdag trainen wij onze uithouding. Wij vertrekken omstreeks 19u00 om een parcours af te leggen langs de Kapelse straten en omgeving. Samen uit, samen thuis is ons devies. Wij zorgen er wel voor om steeds voor 20u00 ons vertrekpunt weer te bereiken. Wij passen ons tempo aan aan de minst snelle lopers. Een zekere uithouding is wel vereist. Praten en plezier maken is de boodschap. Ook deze training staat onder leiding van een trainer.
Op zaterdag komen steeds enkele mannen samen om 10u00 om ook dan een duurloopje af te werken. Het parcours op deze dag varieert. Deze training wordt niet altijd begeleid door een trainer, maar de lopers zijn natuurlijk wel verzekerd tijdens hun training.

Meer informatie kan steeds bekomen worden bij Marc Lauwers of Marc Muysoms.

Geef een antwoord