Wedstrijden

Crossen

Ook dit winterseizoen zullen wij als groep deelnemen aan de wedstrijden in onze omgeving.
Wij hebben onze kalender afgestemd op die van RAM om te vermijden dat wij op dezelfde datum op twee verschillende plaatsen gaan crossen.
Dit jaar komen wij niet meer samen op Eternit. Iedereen maakt zelf de verplaatsing. Wie geen vervoer heeft spreekt best af met de trainers op de training.
De afwezigen hebben meestal ongelijk en de aanwezigen amuseren zich zonder uitzondering.
Graag geven wij op de training meer uitleg over de wedstrijden als dit nodig is.

De aanvangsuren zijn nog onder voorbehoud.

Diegenen die minimaal 6 crossen meelopen krijgen op het einde van het seizoen een beloning van AWE. Voor de BEN en de PUP volstaat het 5 maal mee te doen om een prijs te verdienen.

Wie alle wedstrijden op zijn programma neemt krijgt een extra beloning. De beloningen worden uitgereikt op ons AWE-feest of op de AWE BBQ

De tussenstand van de crossen vindt je ook op deze site onder tussenstand crossen.

Als je graag een paar sfeerfoto’s wil zien, kan je die hier terug vinden.

De meeste van deze crossen komen ook in aanmerking voor het criterium van RAM, die eveneens een beloning voorzien (zie clubblad RAM). Wij zullen op deze crossen voor begeleiding zorgen, zodat onze atleten zich samen kunnen opwarmen en het parcours verkennen.

Dit jaar zullen ook de crossers van RAM zich samen met ons en onze trainers opwarmen. Dit zal zeker het groepsgevoel bevorderen. Indien er nog vragen zijn kunnen jullie steeds terecht bij de trainers.

Al deze wedstrijden (behalve de kampioenschappen) staan open voor iedereen, ook voor diegenen die niet bij RAM zijn aangesloten.  Wie geen officiele vergunning heeft bij de VAL, dient wel elke wedstrijd inschrijvingsgeld te betalen. Wie dus veel wil crossen, sluit zich beter aan bij RAM. Info hierover bij de trainers.